Www.marcelhesseling.nl is de website van voiceover / stemacteur Marcel Hesseling. Ik besteedt veel zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken van deze website. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Ik ben verder niet aansprakelijk voor de inhoud en gevolgen van gebruik van websites van derden, die via www.marcelhesseling.nl gelinkt worden.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan mij verstrekt, worden niet online opgeslagen. Deze gegevens worden door alleen door mij gebruikt. Gegevens worden nooit doorgegeven aan derden en/of gebruikt voor reclame of promotiedoeleinden.

Auteursrechten

Ik houdt het auteursrecht op de via de website www.marcelhesseling.nl verstrekte informatie, inclusief audiofragmenten. Copyright van de gebruikte beeldmerken en logo’s in de portfolio liggen bij de rechthebbende. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van mij openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren dient te geschieden met bronvermelding.